Acest angajat de la McDonald’s a auzit un copil țipând și a reacționat imediat!! Prin gestul său a reușit să salveze o viață!

Super-eroii sunt centrul filmelor de acțiune și a cărților de benzi desenate în aceste zile. Toată lumea iubește o poveste incredibilă, care implică oameni cu puteri supranaturale ce apără Binele comun. Dar ce se întâmplă atunci când oamenii obișnuiți, din viața de zi cu zi, ar putea să descopere că sunt brusc capabili de fapte ieșite din comun?

Oamenii obișnuiți care obțin super-puteri în urma unor descoperiri misterioase sau evenimente este probabil una dintre cele mai vechi teme în universul ficțional al filmelor și al cărților.
Suntem obișnuiți ca astfel de lucruri extraordinare să se întâmple doar în filme și povești, însă nu și în viața reală. Ei bine, exemplele acestor oameni ar putea să te convingă de contrariul. Poate că uneori ți-ai dorit ca viața ta să se schimbe într-un mod dinamic, exact cum se întâmplă în filme.

Nu conteaza meseria pe care o avem la un moment dat, insa ceea ce conteaza cel mai mult este sa stiim sa fim oameni si sa ii ajutam pe cei din jurul nostru atunci cand au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru. Iar baiatul din clipul postat mai sus, pe numele sau Pedro Viloria, in varsa de 22 de ani a reusit sa fie erou chiar daca in viata de zi cu zi este angajat la McDonald’s, in sectiune de McDrive in Florida.

In timp ce isi facea treaba intr-o seara, baiatul a auzit cum dintr-o masina un copil tipand si a sarit imediat pentru a vedea ce se intampla si a le oferi ajutor. Baiatul a vazut ca in masina se afla o femeia care abia mai respira si piciorul ii aluneca-se pe accelaratie iar copii au inceput sa tipe. Doar prezenta de spirit a acestui baiat a reusit sa le salveze viata celor 3 persoane.

Pentru imaginile complete, click aici:

(Visited 26 times, 1 visits today)