Coafura îngrozitoare o îmbătrânea vizual cu 20 de ani! Dar a devenit zeiță după ce a nimerit pe mâinile unui profesionist!(VIDEO)

Belita Edwards toată viața a fost militar de meserie, de aceea după cum îți dai seama nu prea a avut timp (și nici permisiune) de a se ocupa serios de aspectul său estetic. Desigur, și femeile-militari trebuie să arate bine, însă ele nu trebuie să arate foarte bine, pentru că acest lucru poate genera probleme într-un colectiv un majoritatea sunt bărbați.

Deci nu este de mirare faptul că la finalul carierei sale militare Belita nu arăta deloc bine. Părul ei uscat și puțin îngrijit o îmbătrânea vizual foarte mult, astfel încât femeia trebuia să recunoască că din această cauză se simte mai puțin încrezută în sine. ”Visul meu este să arăt ca o adevărată doamnă”, a mărturisit Belita.

Și visul ei a fost realizat! Ea l-a găsit pe Paul Mitchell, un adevărat profesionist al meseriei sale, care tunde îndeosebi foști militari. După puțină magie, Belita a început să arate cu totul altfel!

”Îmi place absolut totul! Îmi place părul meu, forma și culoarea lui! Mă simt deja bogată în interior și pot merge pe stradă cu capul sus. Nu de puține ori observ priviri interesate”, a recunoscut Belita după transformarea sa.

Dacă îți place cum s-a transformat Belita, arată acest video și prietenilor tăi! Pentru imaginile complete, click aici:

(Visited 57 times, 1 visits today)