87 de milioane de oameni au râs privind acest video!

Ai auzit vreodată cum râde un copil? Nu-i așa că nu te-ai putut abține să nu râzi și tu, ori măcar să zâmbești? Într-adevăr, râsul copiilor este foarte special. El e sincer și curat și nu poți identifica în el nici cea mai mică urmă de răutate sau ironie. Din acest motiv el e atât de molipsitor.

Doar privește cum râde acest micuț de 8 luni! Tatăl lui nu face altceva decât să rupă o hârtie în bucăți. Însă micuțul este atât de excitat și mulțumit de această priveliște, încât râde cu poftă încontinuu. Nu m-am putut abține să nu râd și eu de râsul lui. Și nu doar eu, ci încă 87 de milioane de oamenii care au privit acest video pe Youtube.

Este incredibil faptul că o simplă foaie ruptă în bucățele îți poate provoca atâta bucurie. Deci de ce are nevoie un copil pentru a fi deplin fericit? Are nevoie de o mamă iubitoare și de un tată grijuliu. Și plus la asta de o bucată de hârtie, pe care cineva să i-o rupă în bucăți mici.

În fiecare zi ne confruntăm cu situaţii care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Fie că este vorba despre fotografii pe care le facem, fie că este vorba de ceva ce vedem în viaţa reală, există mereu ceva amuzant, trebuie doar să fim disponibili să le observăm.

Specialiştii ne învaţă mereu să fim mai deschişi la lucrurile din jurul nostru, pentru că unele dintre ele ne pot schimba în totalitate ziua, totul depinde de atitudinea noastră. Dacă suntem negativişti şi nu vrem să ne lăsăm inspiraţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, atunci este clar că nu vom lua parte la ceva special.

Asta s-a întâmplat şi cu persoanele din imaginile de mai jos. Aceştia au fost surprinşi în cele mai amuzante ipostaze şi nici măcar nu au realizat cât de ciudat este rezultatul până nu au privit imaginea de mai multe ori.

Aşa s-au născut zeci de imagini care au fost capturate la momentul potrivit, din pură întâmplare. Acest lucru a avut ca rezultat un comic de situaţie care a făcut că imaginea respectivă să ajungă virala în mediul online.

Bineînţeles, toţi oamenii care deţin o cameră pot ajunge fotografi cunoscuţi dacă au norocul de a trece prin aşa ceva. Imaginile de mai jos să vor face, cu siguranţă, ziua mai frumoasă!

Aşa cum ne prezentau filmele din trecut o imagine a viitorului care s-a materializat mai mult sau mai puţin, iată că perspectiva principală rămâne aceeaşi. Totul devine din ce în ce mai digital, iar cei care nu fac faţă se descurcă din ce în ce mai greu.

Iată imaginile complete:

(Visited 183 times, 1 visits today)