5 farse care au avut un rezultat teribil. Farsorii au mers pur și simplu prea departe!

Cine spune că nu a fost păcălit măcar o dată în viaţă, minte cu neruşinare! Farsele, fie că sunt mai mici, sau mai mari, fac parte din viaţa noastră, a tuturor.

Acestea începeau încă de când eram mici, şi erau total nevinovate, pentru că nu dispuneam de atâtea resurse, dar erau extrem de amuzante oricum. Fie că puneai folie transparentă peste vasul de toaletă, fie că dădeai o veste falsă cuiva, aceste mici păcăleli ne făceau viaţa mai frumoasă, mai ales de 1 aprilie.

Pentru noi, aceste prime minciuni, nu erau deloc periculoase atunci când eram mici, ci ne făceau să vedem viaţa mai frumoasă, prin râsete şi inocenţă, ceea ce nu se mai poate spune acum despre farsele pe care şi le fac adulţii între ei.

Această modă, a farselor a fost dusă la extrem şi în mediul online, mai ales că acolo au putut fi expuse foarte rapid unui număr mare de oameni. O dată cu apariţia canalelor de Youtube, a explodat şi moda farselor între prieteni, sau, de ce nu, între rivali.

Aşadar aşa a început marele trend al farselor, care au fost extrem de vizionate, pentru că oamenii adoră să vadă lucruri care îi fac să râdă. Trăim într-o lume dură şi grea, şi este destul de uşor să ne lăsăm demoralizaţi de tot ce vedem în jur. Totuşi iată că găsim opţiuni care să ne menţină pe o linie de plutire optimistă şi înţelegem că, deşi poate este răutăcios, mai avem nevoie şi să râdem.

Popularitatea celor care au început să posteze farse pe Youtube a crescut vizibil în ultimii ani, mai ales a celor care s-au prins că vor avea mare succes şi au făcut conţinut original, care i-a luat pe toţi prin surprindere.

Farsele au ajuns din ce în ce mai complexe, ajungând uneori să necesite bugete mari, dar care şi-au spus cuvântul. Aceste farse erau foarte bine gândite şi puse la punct şi implicau şi actori profesionişti care chiar te făceau să crezi că totul e adevărat.

De la o simplă sperietură s-a ajuns la farse în care erau implicaţi zeci de oameni, fiind atât de elaborate încât ajungeau aproape de un scenariu de film, ceea ce a încântat publicul.

Acestea dau clasă farselor noastre mărunte, dar, într-un fel, este normal ca lucrurile să decurgă aşa, pentru că oamenii nu dispun de un asemenea buget care să le permită actori, recuzită şi camere care să filmeze din toate unghiurile, pentru a surprinde exact reacţiile celor păcăliţi.

Unii oameni chiar duc lucrurile prea departe şi au în minte ideea că pot face orice, chiar dacă asta înseamnă să nu se gândească în avans la consecinţe. Tocmai aici vine problema, pentru că oamenii nu gândesc şi nu iau în considerare toate posibilităţile.

O astfel de farsă poate distruge obiecte, prietenii, sau chiar pot penaliza în mod legal anumite persoane care chiar nu au habar că ce vor ei să facă este efectiv stupid.Câteva dintre ele poate au provenit din idei bune, dar s-au alterat pe parcurs din entuziastm şi vanitate. Există persoane care nu ştiu când să pună stop, iar acestea sunt prezentate în imaginile pe care urmează să le vedeţi mai jos.

Cum ar putea un grup de tineri să creadă că pot scăpa basma curată, dacă se vor pretinde a fi nişte hoţi care jefuiesc un magazin, înarmaţi cu puşti şi pistoale de jucărie? Acesta a fost şi cazul unui grup de prieteni care a făcut asta, şi chiar au luat 1100 de dolari din casa de marcat a magazinului. Aceştia nu au fost deloc rău intenţionaţi, dar s-au lăsat duşi de val prea tare, pentru că au plecat cu banii, pentru a face totul să pară mai real.

Când s-au întors să returneze banii îi aşteptau deja oamenii legii, care i-au arestat şi i-au ţinut două zile în închisoare, înainte să fie judecaţi pentru jaf armat, disturbarea liniştii publice şi comportament ameninţător.

Pentru imaginile complete, click aici:

(Visited 142 times, 1 visits today)