Se răsucește în mormânt! Cea mai bătrână mamă din România cuvinte grele la adresa Israelei

Israela s-a stins din viaţă la 70 de ani, ea fiind găsită fără suflare în baie. De-a lungul timpului, însă, ea a fost implicată în numeroase scandaluri şi nu doar cu fostul ei soţ, ci şi cu Adriana Iliescu, femeia devenită mamă la 67 de ani.

Cele două au fost invitate să comenteze asupra a cum vede fiecare situaţia celeilalte. Prima a fost Israela, care a spus despre cea mai bătrână mamă din România că este egoistă, pentru că a adus pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată.

”Fetita nu e OK din punctul meu de vedere. Este o fetita superba, poate sa fie talentata, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru exista o varsta, mai ales cand devii parinte si nu trebuie sa luam acest subiect de a deveni parinte ca pe un lucru de egoism personal. Si trebuie sa luam in primul rand in considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat sa creasca cu parinti fata de care exista o diferenta de varsta mai mare de 30 de ani, daca e s-o spun pe aia dreapta!”, spunea Israela, acum câţiva ani, pentru Cancan.ro.

La auzul acestor vorbe, Adriana Iliescu a sărit ca arsă, jignind-o pe Israela.

„Daca este o idioata, judeca ca o idioata si peste asta nu am ce sa discut. Asta e mesajul meu catre ea: ca judeca ca o idioata. V-a mai spus cineva ca ar fi un demers egoist? Doamna, dar nu ma intereseaza ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva. Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil si cu asta, punct! Fiecare judeca dupa sufletul lui, dupa creierul lui, dupa cunostintele lui si dupa felul lui de a fi si, peste asta, eu nu am ce sa comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi si asa mai departe.” , a declarat enervata Adriana Iliescu.

Pe lângă această remarcă, Israela a mai ţinut să precizeze că Adriana Iliescu nu are ce să îi ofere fetiţei, mai exact, nu are un cămin, o familie.

”Lasand la o parte varsta doamnei Iliescu, conditia ei familiara, economica, sociala, cum vrei sa numesti toate astea impreuna, nu sunt spre binele unui copil. Adica nu e destul ca ai o mama care, de fapt, poate sa-ti fie bunica sau strabunica, o mai ai si fara tata. Un copil are nevoie de mama, tata. Si, pe deasupra, nu are nici conditiile economice, sociale necesare ca sa-l intretina.” , a mai spus Israela.

(Visited 35 times, 1 visits today)