Test distractiv! 10 Ghicitori care îți Vor suprasolicita Inteligența

Cei mai mulți dintre noi adoră puzzle-urile și ghicitorile. Ele ne dau ocazia să ne gândim la probleme care nu sunt ale noastre. În plus, sunt o modalitate perfectă de a ne răcori creierul sau de a-l face să se aventureze în cu totul alte dimensiuni, testându-ne, între timp, și inteligența.

Puzzle-urile și ghicitorile sunt una dintre cele mai distractive și antrenante modalități de a petrece timpul liber, datorită unui paradox specific. Ele ne antrenează, dar ne și distrează creierul în același timp. Cu alte cuvinte, faci ceva dificil, fără să faci efectiv ceva anume. Sunt o modalitate bună de a face timpul să treacă mai ușor atunci când suntem singuri sau când călătorim.

În afara faptului că sunt distractive, ghicitorile sunt foarte bune și pentru dezvoltarea minții tale. Studiile au arătat că puzzle-urile și rezolvarea problemelor printre alte activități, stimulează creierul și reduc șansele pierderii de memorie mai târziu. Pentru a te feri de aceste primejdii, ți-am pregătit o serie de puzzle-uri și ghicitori care te vor stimula intelectual și te vor ajuta să descoperi cât de receptivă este mintea ta la provocări.

Rezolvă aceste ghicitori dificile, ce conțin răspunsuri banale:

1. Arnold Schwarzenegger are unul. Michael J Fox are unul mic. Madonna nu are nici unul. Papa are unul, dar nu-l folosește niciodată. Bill Clinton are unul și îl folosește tot timpul. Ce este?
2. Mama și tata au 4 fiice și fiecare fiică are un frate. Câte persoane sunt în familie? 3. De ce Bertha nu a fost pusă la închisoare după ce a ucis zeci de oameni?

4. Dacă spun „Tot ceea ce îți voi spune este o minciună”, îți spun adevărul sau o minciună? 5. Pot să trăiesc numai dacă este lumină, dar mor dacă lumina este pusă deasupra mea. Ce sunt eu?
6. În fiecare noapte mi se spune ce să fac și în fiecare dimineață fac ce mi se spune. Și totuși, nu scap de mustrările tale. Ce sunt eu? 7. Sunt mamă și tată, dar nu am născut niciodată. Stau rareori pe loc, dar nu plec niciodată. Ce sunt eu?

8. Sunt întotdeauna acolo, la distanță. Stau undeva între pământ sau mare și cer. Poți să te apropii de mine, dar rămân departe. Ce sunt eu? 9. Ce poate călători prin întreaga lume și totuși să rămână într-un colț?

RĂSPUNSURI
1. Un nume de familie / 2. 7 persoane. Cele 4 fiice au un frate, adică sunt în total 5 copii, plus mama și tata. / 3. Bertha era un uragan. / 4. O minciună, deoarece afirmația însăși spune că tot ceea ce îți voi spune este o minciună. / 5. O umbră. / 6. Alarma. / 7. Un copac. / 8. Orizontul. / 9. O ștampilă.

Acum, îndreaptă-te curajos spre video-ul de mai jos și descoperă adevăratele și cele mai dificile ghicitori care îți vor suprasolicita inteligența. Uită de impulsul de a descoperi secrete sau capcane ascunse în cuvinte sau formulări, întrucât astfel de ghicitori nu conțin înțelesuri ascunse.

Adevărata inteligență are obiceiul de a ieși la suprafață în cele mai neobișnuite sau neașteptate situații, așadar, ghicitorile de mai jos ar trebui să o declanșeze:

(Visited 33 times, 1 visits today)