Pestele de sticla bibelou a ajuns sa valoreze o avere!

Pestele de sticla bibelou a ajuns sa valoreze o avere. Daca ai copilarit inainte de Revolutie sau dupa ea, sigur ai vazut acest bibelou. Era prezent in casa fiecarui roman care il pastra, la loc de cinste, pe un mileu, pe televizor.

Pestele de sticla bibelou – Anii au trecut si pestele de sticla bibelou a fost aruncat de romani. Locul lui a fost luat de diverse obiecte decorative mai moderne si frumoase. Singurele persoane care au ales sa il pastreze au fost familiile din mediul rural. Acestea nu renunta la obiectele dragi lor si pe care le considera frumoase.

Pestele de sticla bibelou – valoreaza o avere

Este considerat un kitsch in zilele noastre si il mai poti admira la Muzeul Kitsch-ului din Centrul Vechi. Dar sunt si cateva persoane care il mai au acasa. Acestea au decis sa il vanda pe un site cunoscut de anunturi.

Pestele de sticla bibelou valoreaza, conform anuntului, suma de 450 de lei. Evident, nu orice peste costa o suta de euro, ci doar cele rare. Cum este exemplul din imagine care este realizat din sticla de Murano, informeaza cel care il vinde.

CITESTE SI: Cu toţii ne aducem aminte de mileurile de macrame, făcute de bunicile sau de mamele nostre, pe care le avem prin casă în anii 90. Acum sunt la MARE CAUTARE. Uite cati bani poti primi pe un asemenea model

Cu toţii ne aducem aminte de mileurile de macrame, făcute de bunicile sau de mamele nostre, pe care le avem prin casă în anii 90.

Acum, însă, nu mai vedem astfel de decoraţiuni prin case. Multe persoane le-au aruncat, iar altele le-au pus la păstrare în speranţa că vor reveni la modă şi, de ce nu, vor fi mai valoroase în timp.

Nu a venit încă vremea în care să facem averi din vânzarea de mileuri şi nici nu ştim dacă acest lucru se va întâmpla vreodată, dar nici preţurile lor nu sunt chiar de neglijat. De exemplu, un mileu mare poate costa chiar şi 500 de lei, în timp ce unul mic are un preţ de doar 30-50 de lei.

Voi mai aveţi mileuri din macrame pe acasă? Poate e timpul să le scoateţi la vânzare!

(Visited 86 times, 1 visits today)