6 defecte feminine care îi înnebunesc pe bărbați! Numărul 5 e absolut irezistibil pentru ei!

Adesea, femeile se confruntă cu mai puțină încredere în sine din cauza unui anumit defect și a fricii de a nu fi pe placul celorlalți, mai ales al bărbaților.

Cu toate acestea, ele nu sunt conștiente de faptul că tocmai unele dintre acele farmecuri pe care le vor a fi grațioase sunt de fapt niște „eșecuri” sau particularități care le fac și mai interesante în ochii unui bărbat.

Iată câteva defecte feminine care îi înnebunesc pe bărbați! Ține-ți minte, absolut nici unul dintre ei nu poate rezista în fața numărului 5!

1. Timiditatea

Timiditatea este un lucru care afectează o mare parte a societății, în special femeile, și multe doamne și domnișoare se tem de ea.

Motivul este pentru că-și imaginează că vor rămâne veșnic singure, locuind singure și cu multe pisici.

Un număr mare de femei încearcă așadar să-și schimbe comportamentul și să pară mai deschise decât sunt de fapt, dar multe nu știu că bărbații se dau în vânt după femeile timide.

Li se par mai misterioase și ei observă un instinct de protecție față de sine, care îi atrage în mod inexplicabil.

Așadar, dacă ești o persoană timidă, de azi înainte, fii tu!

2. Nervozitatea

Există puține femei care nu se stresează la gândul că vor ieși la o întâlnire cu bărbatul visurilor lor.

O astfel de situație sporește îngrijorarea și le face pe femei să se simtă inconfortabile cu sentimentele pe care le manifestă.

Ei bine, se pare că a fi nervoasă este de fapt un lucru bun, pentru că bărbații sunt foarte atrași de această caracteristică a femeilor.

În final, ceea ce contează cel mai mult este să te porți natural, căci autenticitatea ta este mult mai apreciată de bărbați decât orice altă calitate.

3. Formele corpului

Fiecare femeie consideră că bărbații își doresc să aibă numai partenere slabe. Dar nu este tocmai adevărat.

O femeie cu câteva kilograme în plus, care are un corp sănătos, curbat și cu forme, este un lucru foarte atractiv pentru bărbați.

Stereotipurile din mass media cum că femeia ideală este neapărat subțire și are dimensiunile perfecte nu se aplică în viața reală.

Din păcate, acest lucru nu le determină pe femei decât să-și „urască” corpurile, fără a ști cât de apreciate sunt acestea de către bărbați.

4. Vocea profundă

Dacă ai un ton al vocii scăzut, gros, și te simți de multe ori intimidată din această cauză, îți recomandăm să-ți schimbi părerea.

Bărbații iubesc femeile cu un ton profund al vocii, căci le aduce în minte senzația de calm și securitate.

În afară de asta, femeile cu o voce profundă cântă absolut minunat. În plus, vorbitul în șoaptă la urechea partenerului atunci când vă aflați în dormitor este un must!

5. Cum se joacă cu părul

Dacă nu te poți abține de la a-ți atinge părul din diferite motive, nu-ți face griji că asta te va face să pari mai puțin atrăgătoare în fața bărbaților.

Dimpotrivă, acesta este felul în care creezi o senzație provocatoare în gândurile sale, deoarece pari mai naturală și chiar neîmblânzită.

Multe fete sunt obsedate de părul lor și nu se pot abține să nu se joace cu el, însă cine spune că bărbații nu adoră asta?! Crede-ne, o fac!

6. Pistruii

Majoritatea femeilor încearcă să-și acopere pistruii cu machiaj sau prin alte căi cosmetice. Bărbații se vor întreba, desigur, de ce?!

Ei bine, doamnelor, ei nu cred că frumusețea se rezumă doar la a avea un chip perfect, fără pete sau pistrui. Dimpotrivă, pistruii sunt ceva care te fac mult mai atractivă în viziunea lor.

La urma urmei, nu toate femeile îi au, iar cele care îi au, sunt o raritate. Ar trebui să te simți ca atare!

Dacă vrei să descoperi mai multe astfel de „defecte” pe care bărbații le consideră apetisante la o femeie, urmărește până la capăt video-ul de mai jos!

Nu uita să te simți mândră de frumusețea ta naturală și autenticitatea personalității tale, căci nu sunt 2 la fel ca tine în întreaga lume!

(Visited 12 times, 1 visits today)