Ungurul si blonda cu perul spicului

Se intalnesc 2 prieteni, unul roman si unul ungur. Ungurul ii povesteste prietenului ce a patit si ii zice:

– Dus la mine la restaurant si vazut una blondine frumos tare: perul spicul graului, dintii morgoritar, tzitze sulite!

Dus la ea si zis: – Vii cu mine la hotel dau la tine tot ce vrei. Dus la hotel, dus in camera, ea pus sa se dezbrace … si incepe:

Pune perul spicului in cui, dintii morgoritar in pahar, tzitze sulite – chirpe! Ioi, chind vezut la mine una ca asta zis: – Uitat p…e acasa!!!

La aniversarea a 20 de ani de căsătorie, un ungur cheamă la el o familie de prieteni români. La începutul mesei, gazda ţine un toast, încercând să vorbească româneşte cât mai corect: – Aş vre se molţomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoţi alături de soţia me… – Alături de soţia mea, îl corectează prietenul român. – Alături de soţia te numai de 4 ani.

Un ungur agaţă o prostituată în Gara de Nord şi o duce la el acasă. O dezbracă şi vede că era epilată peste tot. – Unde e peru’? întreaba mirat ungurul. – Hai sictir; la 50 de lei ora vrei să te învăţ şi geografie?!

Un cioban ardelean stătea pe iarbă, în apropierea unei fântâni. Un om se duce la fântana cu intenţia de a bea apă. – Nu bea, omule, e otravită! – Nem tudom. – Apoi bea, dar încet, că-i rece.

(Visited 463 times, 1 visits today)