E corect? Monica Iagăr, la 44 de ani: De la 8.000 de lei salariu la 12.000 de lei pensie. Asta nu e pensie, e furt legalizat din banii noștri de taxe.

12.000 de lei pe lună, în timp ce salariul său la CS Dinamo era de 8.000 de lei pe lună.

Comisarul-şef de poliţie Iagăr Monica a fost împuternicită, la 25 noiembrie 2016, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti pe o perioadă de şase luni. La finalul acestei perioade, împuternicirea a fost prelungită cu încă şase luni.

La CS Dinamo ea avea un salariu de 8.000 de lei. Pensia pe care o va primi fosta atletă va fi de 12.000 de lei, o creștere a veniturilor cu 50%, informează digi24.ro

Dosarul de pensionare medicală al Monicăi Iargăr fusese pregătit în 2016, dar, la rugămintea

Elisabetei Lipă (cea care a trecut din fruntea CS-ului direct la funcția de președinte al MTS-ului) a acceptat să preia clubul din „Ștefan cel Mare”.

Iagăr a devenit președinte pe 25 noiembrie 2016, cu titlu interimar, pentru şase luni.

Dar, termenul i-a fost prelungit din cauza faptului că ministrul Carmen Dan nu a putut găsi un viitor președinte,

lucru ce-i dă demnitarului de la Interne mari bătăi de cap și-n prezent.
„Update: doamna Monica Iagar a citit postarea si are urmatoarea opinie: “Dl Lucian duduia este dubla campioana europeană , campiona mondiala si recordmenă naționala de 18 ani a practicat sport de mare performanta 30 din care 27 de ani din anul 1991 a cotizat la stat având statut de cadru militar … credeam ca dumneavoastră un ziarist titrat va dati seama ca Știrea este una falsa si care aduce prejudicii Omului ..

Monica Iagăr … va cer public sa nu aduceți denigrări unei persoane pe care alaltăieri o elogiați si acum o considerați duduie …sunt mama iar sportul a lăsat sechele .. de aceea mi-am permis retragerea din tot ce înseamnă sistem militar sau MAI … iar daca problemele medicale ma vor lasă in pace voi revenit sa muncesc din nou …

Legea nu am facut-o eu si repert Știrea este falsa nici măcar eu nu știu cât voi avea pensie pentru ca momentan nu conteaza asta ci sănătatea mea pentru copii mei
Multumesc”

Careva precizari: probabil ca postarea asta nu aparea daca nu citeam o stire despre pensia asta.

In ea, doamna Iagar era intrebata de pensie si trimitea jurnalistul la biroul de presa. Era mai simplu daca spunea, ca aici, ca stirea e falsa.

Acest profil nu e jurnalism pur: e opinie. Daca stirea e falsa, imi cer scuze. Si ii doresc doamnei sanatate, dar pensiile speciale exista si fara doamna Iagar, si fata de ele am aceeasi opinie.

Mai jos, postarea originala:

Citesc ca o duduie de la Dinamo are 12.000 de lei pensie la 44 de ani.
De la statul roman, cel mai sarac in UE. 2500 de euro pensie, dupa o contributie de 20 de ani, la varsta asta si la salariul de pana acum, nu exista nicaieri in lume!
Doar in Romania, unde un sistem care a pus mana pe stat il mulge in umbra, fara sa dea nicio explicatie.

Asta nu e pensie. E furt legalizat din banii nostri de taxe.”

(Visited 208 times, 1 visits today)